A-laget

Idrettsglede og mestringsfølelse!

Ja, det er nettopp det vi mener ditt barn vil oppleve ved vår skøyte- og hockeyskole. Og i de to ordene ligger det i grunn mange flere ord.

Det er blant andre selvtillit, balanse, reaksjonsevne, motorikk, koordinasjon, spilleforståelse, sosial kompetanse, fartsfølelse, motivasjon, disiplin, trygghet, utfordringer, selvfølelse, samhold, aktivitet og mange flere.

Ikke minst mener vi at dere kommer til, og er med å skape, et godt og sosialt miljø.

Ta deg gjerne en titt rundt på nettsiden vår og se hva barn og ungdom opplever hos oss som klubb.

Har du en sønn eller datter som vil spille hockey?

Er du redd for å la barnet begynne med ishockey fordi det ser så brutalt ut? –Helt feil, mener professor dr.med. Paul Lereim, spes. ortopedisk kirurgi.

IHK Sparta Sarpsborg er en veldrevet ungdomsavdeling med flere muligheter for nybegynnere, og med et meget godt miljø både for barn og voksne. Vi har dyktige og erfarne trenere og ledere som gjør hockey og trening gøy for spillerne, samtidig som barna lærer god disiplin.

Skøyte- og hockeyskolen: Skøyteskole uten kølle og puck for de som ikke har vært, eller har vært lite, på is tidligere. Hockeyskole for de som kan stå på skøyter og er klar for kølle og puck.

U8: Første møte med et lag. For spillere som fyller 7 år i løpet av oppstartsåret. Ca. to treninger i uken. Laget deltar i regionsserien til Oslo og Viken Øst.

Alle er velkomne til å møte opp, snakke med en leder og la barnet prøve seg på isen. Sammen vil vi finne ut hvor din framtidige iskriger vil trives og utvikles best.
Under "Lagene" i menyen øverst, finner du informasjon om alle våre ungdomslag.