[email protected]


Logo
Bli medlem

Avslutning Skøyte- og hockeyskolen

Forfatter: IHK Sparta Sarpsborg

12. april 2024

Informasjon
SHS
News article image

Suksessfull avslutning på årets skøyte- og hockeyskole

Etter flere måneder med spenning og utvikling på isen, gikk teppet ned for årets skøyte- og hockeyskole forrige helg. Arrangementet fant sted i Sparta Amfi, hvor hundrevis av unge entusiaster fra Sarpsborg og omegn har tatt sine første skritt på isen og forbedret sine ferdigheter.

Skolen, som startet i september, har tilbudt ukentlige økter for barn og unge i alderen 4-9 år, med fokus på grunnleggende skøyteferdigheter. "Vi er utrolig stolte av fremgangen hver eneste deltaker har gjort, og det er fantastisk å se så mange unge som utvikler en kjærlighet til ishockey," sier Nicklas Løkkeberg, en av trenerne ved skolen.

Høydepunktet på avslutningsdagen var å få besøk av maskoten "Spartus" og flere av A-lagets spillere. Foreldre og venner var til stede for å heie, og atmosfæren var fantastisk. "Det er så givende å se barna ha det så gøy og lære så mye," forteller Henrik Borge, en forelder som har vært hjelpetrener gjennom sesongen.

Custom image

I tillegg til isaktivitetene, inkluderte avslutningsdagen en seremoni hvor deltakerne mottok diplomer som bevis for deres harde arbeid og engasjement. "IHK Sparta har for de yngste lagt vekt på mye frilek i kombinasjon med grunnleggende skøyteopplæring" legger Henrik Borge til.

Med årets skole avsluttet, ser vi allerede frem til neste sesong. Vi har flere spennende nyheter på gang som vi håper skal gjøre skolen enda bedre i sesongen 24/25. Registreringen for neste sesongs skøyte- og hockeyskole åpner i mai, og basert på årets suksess, forventes det stor interesse.

For mer informasjon om skolen og påmelding til neste sesong, følg på hjemmesiden eller kontakt Mona Valle, [email protected].