[email protected]


Logo
Bli medlem

Utmerkelser årsmøte

Forfatter: IHK Sparta Sarpsborg

22. mars 2024

Informasjon
News article image

Utmerkelser IHK Sparta

IHK Sparta Sarpsborg gjennomførte sitt årsmøte onsdag 20. mars. Gjennomgang av 2023 og valg av nytt styre stod blant annet på agendaen. Gledelig å se så mange engasjerte medlemmer møte opp på årsmøte for å stake ut kursen videre for IHK Sparta Sarpsborg.   

Vi takket av styremedlemmer som har gjort en flott innsats for IHK Sparta de siste årene, og valgte inn nye engasjerte medlemmer. På slutten av kvelden fikk vi også delt ut årets utmerkelser. Det ble delt ut priser til årets spiller, årets dommer og årets frivillige. 

Custom image

Mari ble valgt som årets spiller i IHK Sparta. Hun har tatt store steg i sin utvikling. Vært fast inventar på landslaget  gjennom sesongen og deltatt i Ungdoms-OL. Vi ønsker Mari lykke til videre med spill i Sverige fra sesongen 24/25. 

Custom image

Mikael har vært en trofast materialforvalter for 2008-laget gjennom mange år. Før sesongen 23/24 tok han også på seg oppgaven som hovedmaterialforvalter for hele klubben. Han er en viktig støttespiller for lag i Sparta i det daglige. Vi ser frem til flere sesonger med ditt engasjement. 

Custom image

Magnus Dahl er kåret til årets dommer i IHK Sparta. Han har gjort en formidabel jobb med å rekruttere nye dommere, avholde dommerkurs og i tillegg følge opp alle klubbens dommere. I tillegg dømmer han mange kamper selv, dommergjerningen utføres med stor ro. Han er opptatt av god kommunikasjon på isen med spillere og ledere, uansett årstrinn. 

Vi gratulerer så mye til Mari, Mikael og Magnus og ønsker de lykke til med resten av sesongen.