[email protected]


Logo
Bli medlem

Ny sportslig leder SHS

Forfatter: IHK Sparta Sarpsborg

15. april 2024

Informasjon
Sport
SHS
News article image

IHK Sparta Sarpsborg med ny Sportslig Ansvarlig for Skøyte- og Hockeyskolen

Sparta Sarpsborg er stolte av å kunngjøre at Pål Heier har blitt engasjert som den nye sportslige ansvarlige for klubbens skøyte- og hockeyskole. Heier, som har en lang bakgrunn som trener for aldersbestemte lag i Sparta, vil ta over rollen fra sesongen 24/25.

Til daglig jobber Pål som pedagogisk leder i Tubus Idrettsbarnehage, og han er i kraft av den rollen jevnlig i Sparta Amfi med barnehagen gjennom sesongen. Vi er sikre på at Pål og Mona vil utfylle hverandre på en god måte og sørge for at SHS vil fortsette å vokse i årene som kommer. Mona vil fortsette med sine administrative oppgaver, mens Pål får ansvaret for alt det sportslige. Han vil samarbeide tett med trenerkoordinator Janne Ericson og sportssjef Håkan Ehrnberg. 

Heier selv uttrykker stor entusiasme for sin nye rolle: "Jeg ser frem til å arbeide med å få enda flere barn og unge til å begynne md ishockey."

IHK Sparta Sarpsborg forventer at Heiers engasjement vil bringe enda flere barn til skøyte- og hockeyskolen, og ser frem til en spennende fremtid med han og Mona Valle.