U21: Det gror godt blant fremtidens menn

Spartas U21 gjør en god figur med 5 seire på de siste 6 matchene, vi overvar lørdagens kamp mot Frisk Asker. Kampen ble betegnet som sesongbeste av aktørene og det var mye bra å se tilbake på fra matchen.

(Nettsak og video av Sparta Media v/ Ole Nylende, først publisert på sparta.no)

Jonas Solberg Andersen, blant en av klubben aller største spillere opp gjennom tidene løftet Kongepokalen i 2011 og la opp som spiller altfor tidlig på grunn av skader. I dag er han sports- og utviklingsansvarlig for U16-U20 og hovedtrener for U21-laget til Sparta.

Vi møtte Andersen etter kampen på lørdag og han kan fortelle at det gror godt blant fremtidens menn i klubben.
- Vi har allerede minst 3-4 spillere som er klare til å ta steget opp mot A-laget denne sesongen, forteller han og sikter til blant annet Trym Østby som allerede har fått kamper i Get ligaen.

Det har vært en del naturlige avganger grunnet alder så denne sesongen har man på en måte reetablert et ungt lag og han håper å kunne sende flere opp til Sjur Robert Nilsen & co.

Vi overvar lørdagens kamp mot Frisk Asker som de vant 3-0 i Amfien og vi møtte en smørblid Jonas Andersen som gledet seg over sesongbeste så langt i alle spillets faser, vi møtte også unggutten Jesper Lilleberg som allerede har fått prøve seg i treningskamper og trener med a-laget og vi har snakket med Anders Gjøse om linken mellom A-laget og U21 samt fremtidige utfordringer.

Høydepunkter og intervjuer ser du her.