To flotte seire til damelaget

Lørdag 29. februar og søndag 1. mars tok Sparta imot Wing til kamper i Sparta amfi. Dette var de to siste kampene i serien for damelaget.

Sparta kom fra et par gode kamper mot Vålerenga og Hale/Løren som dessverre endte med tap - med et resultat som vi ikke helt føler gjenspeilte kampene - så utgangspunktet før helgens kamper var veldig bra.

 

Sparta - Wing 5-2: I lørdagens kamp blir det raskt tydelig at Sparta ønsker å gi Wing en god kamp om poengene. Jentene har god fart på skøytene og spiller flyter jevnt og godt. Pasningene er presise og det er bedre komuniksjon.

Begge lag har et par utvisninger i første perioder og Sparta tar også ledelsen i powerplay etter 6 minutter. Målet kom ved Josefine Engmann assistert av Tina Scott.

Andre periode dominerer Sparta og scorer tre mål.
2-0: Vakkert mål av Iben Tillman, assistert av Thea Svarød
3-0: Josefine Engmann, Tina Scott
4-0: Tina Scott, Silas Markussen, Josefine Engmann

I tredje periode spiller Sparta også meget bra, men slipper alikevel Wing litt tilbake i kampen. Periodens første mål ble Spartas siste; 5-0 ved Josefine Engmann assistert av Tina Scott og Elena Sans. Wing avslutter kampen med å score to mål og resultatet blir 5-2.

BOXSCORE

Se høydepunkter og intervjuer her:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

 

Sparta - Wing 6-1: I søndagens kamp er det hjemmelaget som tar ledelsen midtveis og det i undertall, ved Josefine Engmann, assistert av Tina Scott. I løpet av to minutter derfra får både Wing og Sparta ett mål til hver. Spartas mål ble scoret av Madelen Hansen Hovda, assistert av Elena Sans.

I en spennende andre periode, som er preget av en del utvisninger for Spartas del, er det kun hjemmelaget som scorer og stillingen er 3-1. Målet krediteres Josefine Engmann på pasning fra Tina Scott.

Tredje periode bølger litt og det tar 15 minutter før Spartas kaptein Thea Svarød scorer, assistert av Else Nordskog. Derfra var dette bare Spartas kamp, som rakk å score to ganger til før sluttsignalet. 5-1 kom ved Tina Scott assistert av Andrea Grinnbo og 6-1 scores av Josefine Engmann assistert av Tina Scott og Iben Tillman.

BOXSCORE

Se høydepunkter og intervjuer her:

 

Helgen 13.-15. mars spiller damelaget kvartfinaler i Trondheim, mot nettopp Wing, og vi ønsker lykke til!