Tap for damelaget etter uheldig 3. periode

Søndag gjestet Hasle/Løren Sparta Amfi og det var klart for et spennende oppgjør i eliteserien for kvinner, etter et lengre opphold.

Sist lagene møttes i Lørenhallen endte med tap, så Spartajentene var klare på at de ville ha revansj og hadde alle muligheter til å vinne denne kampen.

(Foto: Jon A. Johansen)

Jentene starter også bra og tar ledelsen etter 6 minutter ved Josefine Engmann på pasning fra Tina Scott. Første periode er jevn med gode sjanser begge veier og helt på tampen utligner Hasle/Løren. Det står 1-1 til pause.

  

Andre periode er litt slurvete, men kampen er jevn selvom skuddstatestikken går klart i favør Hasle/Løren. Hasle scorer også periodens eneste mål og jentene går til siste pause på stillingen 1-2.

Det går bare ett minutt av tredje periode før Sparta utligner til 2-2, igjen ved Josefine Engmann på pasning fra Tina Scott, og resten av perioden forventes å bli en spennende affære.

Dessverre mister Spartajentene fokus og i løpet av ett minutt tillates Hasle/Løren å score hele tre ganger og det står plutselig 2-5 på tavla. Sparta klarer aldri å hente seg inn igjen og gir bort enda et mål senere i perioden. Dog reduserer jentene og Josefine Engmanns hatrick er et faktum, pasning av Iben Tillman, men kampen ender 3-6.

Se boxscore her.

-Vi spiller ganske bra i første og andre periode, men så skjer det noe i tredje periode, forteller kaptein Thea Svarød til Ole Nylende i Sparta TV. -Vi blir ufokuserte.

-Det raknet i tredje periode, sier tremålsscorer Josefine Engmann, men det er godt at jeg er i slaget igjen etter flere uker med sykdom.

-Når vi har 2-2 og muligheten til å ta poeng, er det klart at dette er surt, forteller trener Susanne Strand.

Se høydepunkter og intervjuer i videoen under.

Neste kamp for damelaget er borte mot Vålerenga torsdag 21. november kl 19:30. Om du ikke tar turen til Jordal Amfi Ungdomshallen kan kampen følges på Hockey Live.