Sesongens første seier for damelaget

Sparta Sarpsborg reiste hjem fra Grünerhallen med en flott seier og det var sesongens første.

Dette var kampen hvor det meste klaffet. Det var godt spill og hundre prosent innsats fra alle jentene som gjorde at seieren til slutt ble deres.

1. periode viser at det i dag er jevngode lag på isen og vi går til pause med en ettmålsledelse. Scoring ved Christina Holst med assist fra Gina Kristiansen.

Kun 52 sekunder inn i 2. periode setter backen Iben Tillman fart og prikker inn 0-2 uassistert. Resten av perioden viser god hockey og Sparta spiller nå helt klart sitt sesongbeste. Grüner har mange gode sjanser, men damelagets keeper står en kanonkamp og tillater ikke en redusering. Med 1 sekund igjen på klokka lirker Paula Winkler inn Spartas tredje mål, på assist fra Gina Kristiansen.

Før 3. periode leder altså damelaget med tre mål, men ingenting tas for gitt av jentene. De kjemper på og fortsetter like bra denne perioden. På tiden 10:57 setter Gina Kristiansen inn Spartas fjerde mål og nå aner jentene seier! Ikke lenge etter scorer Grüner sitt første mål i kampen og reduserer til 1-4 på tiden 12:44.

Og det er nå neglebitingen begynner...

15:30 setter Grüner sitt andre mål og stillingen er 2-4.
16:46 øker Grüner til 3-4.

Spartajentene blir satt under stort press av Grüner. Skal det ikke gå veien allikevel?

Men etter en formidabel innsats av Sparta i forsvar får Paula Winkler tak i pucken og setter fart ut av sonen. I de heseblesende sluttminuttene har Grüner tatt ut keeper og med 7 sekunder igjen setter Paula inn seiersmålet i åpent nett.

Sparta Sarpsborg vinner 5-3!

Boxscore