Seier over Vålerenga for damelaget

Søndag 29. september tok Sparta imot Vålerenga i Sparta amfi og det endte med sesongens første seier og sifrene 2-1.

Spartajentene hadde på forhånd en god anelse om at de kunne gi Vålerenga sterkere motstand enn tidligere og spilte virkelig for å vise at de også kan vinne.

I første periode benytter Sparta sjansen godt i powerplay og tar ledelsen med en pen styring av Mie Berg Iversen fra Ellen Andersen og Tina Scott. Perioden ender 1-0.

Tidlig i andre periode setter Josefine Engmann inn et flott skudd etter pasning av Ellen Andersen, før de gir Vålerenga et håp igjen i undertall - scoring av Vålerengas Camilla Bakkene med assist fra Allis Strømberg. Vi går til pause på stillingen 2-1.

Tredje periode er litt klabb og babb, og Vålerenga er veldig nære scoring - blant annet har de et stolpeskudd. Allikevel ender perioden målløs og Sparta kan juble over sesongens første seier i en seriekamp.

Slik Sparta-laget framstår nå er vi sikre på at det ikke blir den siste!

Klikk her for dagens boxscore.

-Det var veldig gøy, det er veldig lenge siden vi slo de, sier Andrea Zeylon Grinnbo, backen som spilte løper og ble belønnet som dagens hard worker.

-Dette smakte godt, sier trener Susanne Strand. Målene vi scorer kommer i powerplay, vi har fått en god powerplay-rekke. Defensivt har vi litt å jobbe med, men vi er klare for å møte Hasle/Løren borte i Oslo.

Klikk her for å se dagens kamp i reprise.

Neste kamp for jentene er borte mot Hasle/Løren onsdag 9. oktober kl 19:00. Kampen kan ses live her.

Neste hjemmekamp er igjen mot Vålerenga 20. oktober kl 16:45. Kampen kan ses live her, men vi setter stor pris på om du vil se oss i Sparta amfi!

IHK Sparta ønsker damelaget lykke til videre i serien!

Se høydepunkter og intervjuer i videoen under.