Regissør Karlstad deler gevinsten med damelaget

For ett år siden ofret jentene på damelaget nattesøvnen en hel helg for å lage musikkvideo. Og med den vant regissør Kenneth Karlstad nylig Gullstolen for beste musikkvideo.

Nå ønsker han å dele pengepremien med jentene og gir derfor 4000 kroner til damelaget.

- Nå er det nøyaktig ett år siden dere snudde opp ned på døgnet en hel helg for å skyte musikkvideo med oss, og i mellomtiden har vi vunnet pris for beste musikkvideo på Kortfilmfestivalen i Grimstad! Å vinne Gullstolen for beste musikkvideo på Kortfilmfestivalen i Grimstad er som å vinne NM-gull i musikkvideo, så gratulerer! sier Karlstad til jentene.

                  

Regissøren mener det er ganske åpenbart at de aldri hadde vunnet denne prisen om ikke jentene hadde holdt ut med maset hans natten lang den helgen.

- Dere og Sparta amfi er mesteparten av grunnen til at folk digger filmen, innsatsen deres var overveldende positiv og avgjørende for at videoen ble en suksess. Dette er bare en liten sum penger, men etter hva jeg har skjønt så kan det bety mye for dere og det er helt fantastisk, forteller han.

Jentene storkoste seg, og hele helgen ble en annerledes og artig aktivitet med teambuilding. Lagledelsen tilrettela og bidro med smått og stort, og lagets fantastiske foresatte lagde nattmat til både filmcrew og jenter.

- Tusen takk for innsatsen. Håper dere nå i etterkant av helvetes-helgen setter like mye pris på videoen vår som det veldig mange andre gjør. Godt jobba, jenter! avslutter Kenneth Karlstad.

Damelaget takker ydmykt for pengegaven og for at Kenneth ønsket å tilbringe en helg i Sparta amfi for å gi damehockey oppmerksomhet på en annerledes og tøff måte.

Se musikkvideoen her.