Ny målvakt er på plass

Etter forrige sesong valgte Malin Steen Nilsen å legge opp etter mange gode år på aldersbestemte lag og på damelaget. Nå er imidlertig hennes erstatter klar.

Vi ønsker Anja Elisabeth Øberg Petersen (20) velkommen tilbake til Sparta.

Øberg Petersen er fra Halden og opprinnelig Cometspiller. Hun spilte aldersbestemt til og med U16 for Comet, mens hun samtidig spilte for Spartas damelag og kretslaget til Østfold.

I 2014 tok hun gull med kretslaget og NM-sølv med damelaget. Anja flyttet siden til Sverige og spilte for Trollhättan. I Sverige tok egentlig Anja avgjørelsen om å legge opp og nå er det mer enn to sesonger siden hun sto mellom stengene.

-Ønsket om å spille igjen hadde allerede meldt seg for en god stund siden, så når Sparta søkte etter målvakt ble heldigvis comebacket et faktum, forteller Øberg Petersen.

-Jeg skal gjøre det jeg kan for å komme i form og gleder meg til å bli en del av damelaget igjen, og ikke minst miljøet rundt keeperne i Sparta, avslutter hun.

Vi takker Malin Steen Nilsen for super innsats og ønsker deg lykke til med utdanningen. Samtidig ønsker vi Anja og damelaget lykke til videre.