Sesongens største begivenhet!

Dragons Cup, Hamar 25 - 27.02.2022 

Det var mange spente, blå kjemper som satte nesen mot Hamar, fredag 25.2. Etter noen år med redusert kamp-, og turneringsaktivitet, så skulle endelig laget dra på sin første turnering, med stor T. Det var mye sommerfugler blant barna, og spesielt med tanke på at de skulle overnatte på Wang!
Alle ble innlosjert i tur og orden, og foreldrene overlot ansvaret til lagets flotte støtteapparat. Da var det nok ikke bare barna som hadde sommerfugler i magen..

Turneringens første kamp mot Gjøvik hadde puck-drop kl. 19:00 i selveste CC Amfi. Tribunesliterne merket at det var flere smånervøse barn på isen, men det tok ikke lang tid før nervøsiteten slapp, og supporterne fikk en flott kamp å se på. Laget gikk seirende av isen etter første kamp. 

Lørdag møtte vi Storhamar Gul, og det er jo alltid spesielt å spille mot arrangørlagene. Men igjen så viste laget en flott lagmoral, og vant også denne kampen. 

Andre kamp for dagen var mot Frisk Asker, og det var et meget tent Asker lag vi møtte på isen. Dessverre gikk seieren i Frisks favør, og vi fikk turneringens første tap.

På grunn av A-lags kamp mellom Storhamar og Frisk Asker, ble det kun med 2 kamper på lørdagen. Barna fikk derimot mye ut av lørdagen, med A-lags kamp, pizza og litt lørdagsgodteri på slutten av dagen. Det var mange som var slitne etter den første dagen, og ryktene sier at det ble tidligere stille i rommet denne dagen. Ryktene i gangene på Wang vil også ha det til at trener Robin, måtte ty til sang for å få roet gjengen. Regner med det er  flere som kunne tenkt seg å være flue på veggen denne kvelden, men veldig godt å vite at Robin tar så godt vare på barna!

Søndag startet tidlig, og kamp allerede kl 08:30 mot Stjernen Hvit. For en kamp det ble, var nesten som å se de respektive A-lag i aksjon.  Det var ingen som ville tape denne kampen, og det var tydelig på isen også. Hele laget kjempet som noen helter, og Sparta endte opp med enda en seier. Hurra, og heia Sparta!

Neste kamp gikk allerede av stabelen kl 10:00, så det ble ikke lange pausen mellom kampene. Igjen var det Storhamar som stod for tur, og denne gang var det Storhamar Blå. Det gikk ikke like bra som i første kamp mot Mjøslaget, og vi måtte dessverre se oss slått. Flott spill av begge lag, selv med tap.

Turneringens siste kamp var mot Oslo laget, Hasle Løren. Det er usikkert hvem det var mest nervepirrende for; barna på isen, eller supporter gjengen på tribunen. Ingen var stille, og heiet laget frem. Hasle var et veldig godt lag, og vi spilte jevnt hele tiden, men måtte til slutt se oss slått. Det ble et knepent tap, og det er takket være en gjeng med barn som kjempet hardt på isen. 

Det var premieutdeling rett etter siste kamp. Stolte, og med store smil rundt munnen, stod hver og en og mottok medaljen sin og avsluttet det hele med et kamprop som ljunget i hele CC Amfi. Det var ingen tvil om at det var Sparta Krutt som fikk sine velfortjente medaljer. 

Takk for oss for denne gangen Storhamar, vi kommer gjerne igjen!

Noen utvalgte bilder fra turneringen: