Sesongens første seier!

Skärgårdscupen 2022

Lørdag 10 september gikk ferden til flotte Öckerö, og Skärgårdscupen. Vi var eneste norske lag, og skulle møte Mölndal, Skärgårdens Sportklubb, Frölunda og Borås. 
Første kamp var mot Mölndal, og her dro vi i land en flott 4 -1 seier etter bra spill av laget. Godt å komme i gang for både spillere, trenere og ikke minst supporterne på tribunen. 

Kamp nummer 2 for dagen var mot Borås hockey, og laget fortsatte det gode spillet og vant tilslutt 4 - 0. 

Skärgårdens Sportklubb hadde flott treningsanlegg ute, og som pauseunderholdning fikk vi se både det lokale dame- og herrelaget i fotball i aksjon. Kjempebra turnering, og kan anbefales til andre i klubben!

Vi møtte det lokale hockeylaget, Skärgårdens Sportklubb i dagens tredje kamp, og her fikk vi litt mer motstand enn i de forrige 2 kampene. Kampen endte til slutt med seier til Sparta. Laget gjorde det ekstra spennende for oss på tribunen og resultatet ble 2 -3. 

Turneringens siste kamp var mot Frölunda, og det ble den tøffeste motstanderen i turneringen. Det ble en del taklinger fra begge sider, og tempen var høy på isen. Det var ingen av lagene som hadde lyst å tape.

Frölunda ledet 3 -1 til det var knappe 2 minutter igjen da vi utlignet til 3 -2. Men marginene var ikke på vår side, og vi endte opp med et kjedelig tap. 
Å tape er alltid surt, men gleden var uansett stor når laget forstod at de hadde vunnet turneringen. Hansker fløy igjennom luften, og det var bare store smil og se på hele gjengen. Alt i alt en kjempeflott turnering, og super innsats fra hele laget.

 

Takk for oss for denne gang Skärgårdens Sportklubb!