Årets høydepunkt for U11 - første turnering på stor is!

Big Ice 26. - 27. september 2020.

Endelig var helgen kommet, helgen alle har gledet seg til i flere år; Big Ice på Hamar! 

Det var satt opp 5 kamper i løpet av helgen, 3 på lørdag og 2 på søndag. 

Lørdagens første kamp var mot Storhamar Hvit i selveste CC Amfi. Her møtte vi et lag som var tent fra start, og vi gikk på turneringens første tap. Selv om vi tapte kampen på isen, vant vi kampen på tribunen. Her var der Spartasanger, flagg og heiarop som runget i CC Amfi. Skulle nesten tro det var A-laget til Sparta som spilte.

Andre kamp på lørdag var  mot Storhamar Gul, og her gikk vi seirende ut av kampen. Ved kampslutt stod det 11-2 på klokken, og en  flott kamp av alle på laget!  På tribunen ble det spilt Blå Bobler, som de nok aldri har hørt i Storhamar Ishall. 
Dagens siste kamp var mot Jar Hvit. Jar var et mye bedre lag i denne kampen, og gikk til slutt seirende ut med 6 - 0.

Søndagen startet allerede med første kamp mot Stjernen kl 08:30, og for en kamp det ble! Kampen var jevn, og stillingen var 2-2 inntil det var 3 sekunder igjen. Sparta scoret, og jubelen var til å ta og føle på, både på isen og tribunen. Noen foreldre gråt av glede, andre kunne knapt tro det som skjedde. Dette var en velfortjent seier, og hele laget jobbet som ekte blå krigere. Heia Sparta!

Turneringens siste kamp gikk mot Jar Blå, og denne kampen vant vi også. Kampen var jevn, og her scoret vi også mot slutten av kampen. Det ble en ordentlig sliteseier, men det gjorde ikke noe når vi stod seirende igjen til slutt.  

Alt i alt var det en veldig flott helg med mange flotte hockeyprestasjoner. En stor takk til Storhamar som gjennomførte turneringen selv med corona begrensninger! 

Vi gleder oss allerede til nye kamper når serien starter i oktober!