Hammarö Cup

Sparta U12 har nok en gang vært utenlands og kjempet. Denne gangen var det Hammarö Cup som lokket gutta over landegrensen

Sparta U12 har nok en gang vært utenlands og kjempet. Denne gangen var det Hammarö Cup som lokket gutta over landegrensen. Åtte lag deltok og kampene gikk over 2 x 15 minutter. Lagene som deltok var Tullinge TP Hockey, Hammarö HC Hvit, Hammarö HC Rød, Storhamar Gul, Viggbyholms IK, Storhamar blå, Skövde IK og IHK Sparta Sarpsborg.

Guttene satt nesa i retning Karlstad på fredag. Her tok vi inn på Scandic City hotell og fikk en god natt søvn før cupen gikk av stabelen. Lørdag kl. 8.00 ble pucken droppet i Hammarö ishall. Motstanderen var hjemmelaget, Hammarö HC rød. Spartas supportergjeng var i full gang og det var mye støttende heiarop fra tribunen. Hammarö stakk av med seieren denne kampen.

Videre spilte de både mot Storhamar gul og mot Skövde IK. I den sistnevnte kampen satt pasningene og guttene spilte for drakta! Stillingen ble 6-2 og seieren smakte godt.

På søndag var det sluttspill. Da spilte vi mot Storhamar Blå og Skövde IK. Det gikk ikke helt som guttene hadde håpet på, men i det store og hele så var det en spartagjeng som returnerte Olavs by med et smil om munnen. For i tillegg til hockey, så har også vennskap, gode opplevelser, samhold og følelsen av tilhørighet vært en stor del av turen, både for spillere, søsken og foreldre.

Takk for denne gang, og takk for en vel gjennomført cup, Hammarö HC!

 

 

Mende Conteh 06.04.2019