Sparta U13 tok bronse i Dragons Cup

Sparta U13 har nok en gang vært på Hamar og deltatt på Dragons Cup. Etter bare tre lagtreninger på is, var tiden inne for å sette kursen mot Hamar og CC amfi! Her har vi vært en del ganger før, så dette var et kjent sted for gjengen. 

Litt kampnerver var det nok likevel, spesielt med begrenset lagtrening i forkant.

Lagene som deltok i cupen var: Sparta, Storhamar Hvit, Storhamar Gul, Storhamar Blå, Skedsmo, Gruner, Kristiansand og Jutul.


Fredag kl. 20.00 ble pucken droppet i vår første kamp. Motstanderen var Gruner. Guttene viste seg fra en god side og kampen endte 5-1 i Spartas favør. Da var det bare å lade opp til mer moro!


På lørdag var det duket for spennende kamper som skulle være avgjørende for plasseringskampene på søndag. Første motstander var Storhamar Gul. Dette ble en målrik og spennende kamp som endte 7-7. Deretter fulgte kampen mot Skedsmo, der vi dro seieren i havn. Søndag ble det to kamper og Sparta spilte for drakta si!


Helgen ble en opptur med en 3. plass etter å ha vunnet bronsefinalen! Dette var en kjempefin start for hockeysesongen, og vi drar hjem med masse fine opplevelser og inspirasjon til 19/20-sesongen!


Vi takker Storhamar for en flott helg, og at det som alltid er hyggelige mennesker å møte der!

Sparta gutt, HEI!