A-laget

Vil du gi din støtte til ISHOCKEYKLUBBEN SPARTA SARPSBORG?

IHK Sparta Sarpsborg skal gjennom satsing på barne-, ungdoms-, elite- og damehockey engasjere og gi en meningsfylt, samt sportslig hverdag for våre spillere, ledere, trenere, foreldre og til vårt samfunn.

For å opprettholde satsingen trenger vi en god økonomi. Som i all annen idrett er vi avhengig av ildsjeler og lokale bidragsytere. Vårt overordnede mål er at vi skal utvikle sporten, så inntekter fra bidragsytere vil gå uavkortet til dette.

Gjennom utvikling av sporten mener vi at vi skal gi barn og unge de beste forutsetningene for å kunne lykkes, enten i ishockey eller i livet ellers ved å legge et godt grunnlag fysisk og ansvarsmessig.

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte ISHOCKEYKLUBBEN SPARTA SARPSBORG.

 

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

 

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

 

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

 

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

 

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren
• Mobilspill
• Norsk Tipping sine nettsider
• SMS, send Grasrotandelen 981929659 til 2020

 

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no

*For Multix og Instaspill gjelder annen beregning.

 

Last gjerne ned for utskrift og strekkode HER.