A-laget

Vi er i gang med digitale treninger

Er det noe koronasituasjonen har tvunget oss til, så er det å tenke nytt!

For hva skal egentlig en hockeyklubb tilby når den ikke har hall og is? Hvordan skal vi kunne aktivisere og motivere utøvere helt individuelt, når de i utgangspunktet bedriver en lagidrett?

Med Sparta amfi stengt står IHK Sparta Sarpsborg i fare for å miste spillere. Det er en helt reell bekymring. Vi kan miste bredden vår. Terskelen kan bli for høy for å komme tilbake.

Hva kan vi gjøre med det?

Under en brainstorming mellom administrativ leder og trenerne på søndag, og et ekstraordinært styremøte på mandag ble flere aktuelle svar på det spørsmålet drøftet.

Inspirert av Norges Ishockeyforbund sine live-sendinger på Facebook vil IHK Sparta Sarpsborg framover tilby digitale treninger, så lenge kommunen holder Sparta amfi stengt.

For lagene U8 til U16 og damelaget vil Pavol Skripko ha treninger med kølleteknikk. Her trenger man altså kun kølle og teknikkball/biscuit/puck.

De eldste lagene U18 og U21 tilbys kommende uke digitale fystreninger med forskjellige kjente personer i klubben.

Treningene streames via Zoom og vil de første gangene være lagvise før vi tar en evaluering. Det kan være at for eksempel alderstrinn slås sammen etterhvert. Her blir veien til mens vi går!

Andre tiltak for å beholde den gode kontakten mellom spillere, trenere, lagledelser, foresatte og klubb er under arbeid. Her vil vi gjerne minne om vårt medlems- og foreldremøte tirsdag 19. januar.

Har du innspill og/eller forslag er du velkommen til å kontakte administrativ leder, Jonas Solberg Andersen.

Vi ønsker spillerne våre gode treninger!