A-laget

Velkommen til første istrening!

Tradisjonen tro skal også i år hele IHK presenteres under A-lagets første istrening. Etter presentasjonen blir det en enda artigere kamp enn vanlig.

- Det blir et nytt opplegg i år da Spartatæl stiller et lag som de har ansvaret for å samle sammen og der er det mange gamle helter. Det blir spennende og de ser bra ut på papiret så spørs det på formen på mange av dem. Men, A-laget kan ikke gå på en skøyte, forteller Christopher Henriksen til sparta.no.

- Vi starter med ungdomsavdelingen før A-laget blir presentert. Spartatæl-laget vil også ha en kort presentasjon løpende når de kommer på isen.

Selve presentasjonen av ungdomsavdelingen starter kl 16:00. Opplegget blir som følger:


1. Utstyr som minimum skal benyttes er skøyter, hjelm, hansker, halsbeskyttere, strømper, kølle og drakt.
2. Alle som vil være med på dette stiller ferdig skiftet senest kl. 15:45 ved garderobene i ungdomshallen. Vi oppfordrer alle lagene til å delta!

Dette blir kaotisk og hektisk, men forsøk å samle dere lagvis så godt det går. De yngste går på is først.

3. Når spillerne går på is tar de en tur langs langsiden før de stiller opp foran spillerboksene med ansiktet mot langsiden som ikke har vip.
4. Så tar vi vel i mot A-laget og Spartatæl-laget.

Vi setter pris på at så mange som mulig, foreldre, ungdom og barn deltar på hele arrangementet. La oss samle hele Spartafamilien til en tradisjonsrik og god start på sesongen!

Les mer på sparta.no her.

Foto: Dagfinn Heidenberg, sparta.no