A-laget

Ta trenerattesten

Det er ønskelig at samtlige trenere i norsk idrett har tatt "Trenerattesten" – NIFs digitale gjennomgang av sentrale temaer i barne- og ungdomsidretten.

NIFs visjon er "idrettsglede for alle". Det handler blant annet om at alle mennesker skal kunne få muligheten til å drive med idrett etter sine ønsker og behov i et trygt treningsmiljø. Her har treneren en særdeles viktig rolle.

Med den nye Trenerattesten vil du som trener få kompetansen du trenger for å kunne gi barn og unge et helhetlig kvalitetstilbud.

Trenerattesten blir synlig på din idretts-CV, og det vil gi deg et godt utgangspunkt for å lykkes som trener. I tillegg vil du få fagstoff og tips fra erfarne trenere og utøvere.

Trenerattesten – gjelder for ishockey
Det er ønskelig at samtlige trenere i norsk idrett har tatt Trenerattesten, og Norges ishockeyforbund kommer på sikt til å kreve at alle våre trenere og ledere i barne- og ungdomsishockeyen har denne. 

– Det er supert at NIF lanserer Trenerattesten, slik at alle trenerne i norsk idrett ha det samme utgangspunktet, forklarer Vetle Dalberg, NIHFs utviklingskonsulent og utdanningsansvarlig. Trenerattesten tar for seg helt sentrale tematikker i barne- og ungdomsidretten og vil være veldig nyttig for ishockeytrenerne våre. Trenerattesten i kombinasjon med våre egne trenerkurs vil gi et solid fundament for å sikre sunn og bra ishockeyaktivitet rundt om i hele landet, avslutter Dalberg.

Kom i gang
Ved å logge inn på trener.nif.no får alle trenere i norsk idrett tilgang på denne nye og innovative løsningen.

Trenerattesten – helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb
Les mer om NIFs Trenerattesten her. 

 

Introfilm from Idrettsforbundet (NIF) on Vimeo.