A-laget

Sparta amfi første ishall i Norge med automatisk filming av kamper

Som kjent har lagene (U14 - U21, samt damelaget) til nå måttet stille med en person som filmer kampene som streames via Live Arena, men nå er Sparta amfi først ut med automatisk filming.

Mye takket være Live Arena-ansvarlig Geir Ove Knutsen, er nå den splitter nye produksjonsløsningen på plass i Sparta amfi.

-Grunnen er at jeg kontaktet leverandøren direkte og fikk litt innsideinfo om hvordan ting henger sammen teknisk. Da ble det enklere å finne plass for de forskjellige delene og hvordan det burde monteres. Og vi har selvfølgelig hatt masse dialog med NIHF, forteller Knutsen.

Vi var pilot også for InfoCares utrulling, og de har forbedret sine rutiner for installasjonene i resten av ishallene. Og med litt kjennskap til GDPR (general data protection regulation) fikk vi raskt avklart med kommunen, og godkjent installasjon av utstyret i hallen, forteller han videre.

Det "gamle" utsyret flyttes over til ungdomshallen, slik at vi har mulighet til å filme i to haller samtidig.

I tillegg til at lagene får en ekstra person å benytte til sekretariatsarbeid, vil klubben få kr 200 i cashback pr sesongkort som kjøpes på tv.hockey.no (Live Arena). Det er en god avtale.

De som allerede abonnerer på Live Arena blir ikke påvirket av endringen, alt er som før.

Klubben får kr 200 i cashback pr sesongkort som kjøpes på tv.hockey.no

Illustrasjonsbilde Live Arena