A-laget

Presisering av registrering for eventuell smittesporing

Alle som besøker Sparta amfi må nå registrere seg, så lenge de ikke tilhører en spillergruppe eller lagledelse som har trening/kamp den dagen. Dette er for å kunne utføre en eventuell smittesporing - altså for din egen helses skyld. 

Foreldre, foresatte og andre i treningshverdagen
Ingen andre enn spillere og lagledelse, samt ledere og ansatte i IHK Sparta har tilgang til Sparta amfi og ungdomshallen, samt garderobeanleggene. Foreldre og foresatte får oppholde seg i Hockeyshopen og Cafe Pucken sine lokaler. Foresatte og andre som ikke tilhører lagledelse/spillergruppe - og lagledelse/spillergruppe som ikke har trening den dagen - skal registrere seg når de går inn i anlegget, alltid!

Tilskuere på kamper
Ved hovedinngangen står en funksjonær fra laget som sprayer hendene til alle tilskuere (maks 200 inkludert spillerne) og hver enkelt må registrere seg via en QR-kode.

Før kampen kan tilskuere oppholde seg i Café Pucken - husk 1m avstand. På tribunene skal alle sitte med to ledige seter mellom hverandre og på annenhver rad, selv om man tilhører samme familie/husstand. Alle må til enhver tid være nøye med å holde avstand ellers i hallen, kafeområdet og utenfor inngangspartiene, og følge FHI sine anbefalinger.
.
Konsekvensen ved brudd på retningslinjer er at Sparta amfi stenges for tilskuere. Husk at lagene veldig gjerne vil ha tilskuere, så vær så snill og hjelp oss med å få lov til det.