A-laget

Nytt medlemssystem i klubben

IHK Sparta Sarpsborg har gått over til et nytt medlemssystem. Etter hvert blir hverdagen enklere og ryddigere for både ansatte, trenere og ledere, samt spillere og foresatte.

Den nye medlemssystemet heter Rubic, det er godkjent av NIF og fullt integrert mot deres database. Dette gjør at vi alltid vet hvem som er medlem og ikke. Med oppdaterte medlemslister vil klubben effektivt kunne hente inn medlemskontingent og treningsavgifter, og hele tiden ha full oversikt over innbetalinger. Vi kan enkelt kommunisere i alle ledd av organisasjonen. Dugnader, treningstider, camper, samlinger og andre arrangementer blir lagt inn her.

Løsningen er på vei ut til alle lag og medlemmer i disse dager. Ved bytte av slike systemer vil det alltid være noen utfordringer i en oppstartsfase, så vi ber dere om å aktivere brukeren deres når e-posten kommer og gi oss litt tid til å sette oss ordentlig inn i systemet og benytte det på best mulig måte.

Rubic har to moduler; Rubic Medlem som håndterer medlemskap, treningsavgifter og dugnder m.m, og Rubic Laget Mitt som er et verktøy for kommunikasjon mellom lagledere, spillere og foresatte.

Med Rubic LagetMitt har laget ett sentralt sted som alltid er oppdatert med korrekt, relevant og detaljert informasjon. Med mobilappen har foreldre og lagledere tilgang til oppdaterte treninger, kamper og resultater rett i lomma.

Opplæring i Rubic Laget Mitt vil bli gitt til alle lagledere på Teams så snart som mulig.

Fredrik Isachsen vil fungere som opplæringsansvarlig og tekniske spørsmål kan rettes til f.isach@frisurf.no.