A-laget

Ny administrativ leder ansatt

Det er med stor glede vi nå kan presentere ny administrativ leder for IHK Sparta Sarpsborg.

Stillingen ble lyst ut offentlig og med bakgrunn i mottatte søknader og gjennomførte jobbintervjuer ble det gjort en innstilling til styret i påskeuken.

Jonas Solberg Andersen tiltrer stillingen 1. juni 2020 og vil med det representere klubben i en rolle han tidligere ikke har hatt, men underveis lært å kjenne. Spesielt de siste to år.

Jonas har utviklet seg fra de første skøytetak på skøyte- og hockeyskolen og frem til det magiske øyeblikk å løfte kongepokalen som lagkaptein for Sparta.

-Jeg ser frem til å kunne bidra til flere magiske øyeblikk i det å være med å utvikle IHK Sparta Sarpsborg videre, men først av alt kreves det en ryddig og effektiv organisering med innsats på rekruttering, inkludering og omdømmebygging, sier Solberg Andersen.

Jonas har en solid bakgrunn som vi ser kan forvaltes og utvikles videre. I tillegg til erfaring som spiller, trener og sportslig leder for IHK, har Jonas erfaring med å jobbe med barn på utsiden av hockeyarenaen, og har en god forståelse for de arbeidsoppgavene som nå ligger foran han.

-Vi ser frem til fortsettelsen, sier Arthur Nygaard på vegne av styret.

Jeg ser frem til å kunne bidra til flere magiske øyeblikk