A-laget

Landslagstrener tilbake i IHK Sparta

Ole Sander Sønsterud-Hansen er keepertrener for U16-landslaget og ser fram til å bidra for moderklubben sin med de eldste lagene.

For som Sander Berg er også Ole Sander Sønsterud-Hansen en ekte Spartagutt og IHK Sparta er heldige som får nytte av hans kompetanse og erfaring.

Ole Sander begynte på hockeyskolen og spilte helt opp til og med U20. Deretter spilte han to sesonger for Stavanger Oilers før han avsluttet karrieren og ble keepertrener for Norges Ishockeyforbund.

- Sparta er min moderklubb og jeg har mange fine minner fra tiden jeg var aktiv i Sparta. Min farfar (Svein Ivar Hansen) og far (Lars Hansen) har vært aktive i Sparta, så min families forhold til Sparta strekker seg over generasjoner, forteller Sander.

Gjennom sine år i Sparta har han lært mye både på og utenfor banen, og det håper han å kunne formidle videre til keeperne på lagene U16-U21.

- Ekstra hyggelig at min tidligere lagkamerat Sander Berg, og tidligere målvaktstrener Daniel Bjørnberg skal være målvaktstrenere kommende sesong.

- Sparta har en god tradisjon for å ha målvaktstrenere og Daniel, Viktor og Robin skal ha mye ære for alt de har gjort for Sparta. Jeg trer inn i rollen med ydmykhet og føler meg priviligert som får fortsette deres arbeid.

I starten ønsker Ole Sander å få en god relasjon til målvaktene han skal jobbe med og bygge videre på alt de har lært. Han skal også ha ansvar for videoanalyse for U16-U21 og i tillegg bidra for Toppidrett St. Olav.

- Pre-season innebærer ofte litt tyngre økter og litt rustne kropper. Men forhåpentligvis blir resultatet bra, avslutter han.

Ledelsen i IHK Sparta gleder seg til samarbeidet og ønsker Ole Sander velkommen tilbake.

 

Klikk her for kontaktinfo til Ole Sander Sønsterud-Hansen.