A-laget

Konkurranse: Slaget om Østfold

I romjula står slaget om Østfold! 28. desember kl. 16.00 i Sparta Amfi og 30. desember kl. 18.30 i Stjernehallen møtes lagene til et back-to-back oppgjør, og det kommer til å bli hett!

I den forbindelse har begge klubbene sammen med Sparebank1 Østfold Akershus laget en konkurranse der ditt lag kan vinne 10.000 kroner! Alle lag i Sarpsborg og Fredrikstad kan melde seg på, uavhengig av hvilken idrett dere bedriver.

Hvordan melde seg på
Lag en video i liggende format der laget ditt formidler tydelig, og gjerne i kor hvorfor ditt lag bør vinne og hva dere vil bruke 10.000 kroner til! - og selvsagt må dere også fortelle hvilket lag dere tror vinner Slaget om Østfold! Sparta eller Stjernen???
Vi ønsker at dere stiller opp i deres lags kampdrakter på videoen.

Vi vil ved konkurransens slutt nominere ti lag i Sarpsborg og ti lag i Fredrikstad som alle blir invitert til kampen som spilles i din by, hhv. Sparta Amfi (28.12) og Stjernehallen (30.12) der vinnerne blir utropt og prisen delt ut. De to juryene består av av Sparta/SP1 og Stjernen/SP1.

Send ditt bidrag til tina@sparta.no, merk mailen med "Slaget om Østfold» og legg ved navn på laget, alder og hvilken idrett dere bedriver, vi trenger også en kontaktperson eller to, så vi får tak i dere ved en eventuell nominasjon. 
Innsendingsfrist av video er 22. desember kl 23.59.

Videoene vil jevnlig bli gjennomgått og postet på konkurransens facebookside frem mot konkurransens innsendingsfrist.

Lykke til!

Publisert av Tina Scott på sparta.no.

Innsendingsfrist av video er 22. desember kl 23.59