A-laget

Kommunen stenger Sparta Amfi i to uker

Ordfører Sindre Martinsen-Evje beskriver det nye smitteutbruddet i Sparta som veldig alvorlig, og kommunen har bestemt seg for å stenge Sparta Amfi i to uker.

Det er i etterkant av A-lagskampen mellom Sparta og Stjernen den 30. desember at smitten dessverre har spredd seg blant spillere, dommere og funksjonærer.

For ungdomsavdelingen ble først all aktivitet for U18 og U21 stanset, før det i julen ble stopp for all aktivitet for skøyte- og hockeykolen, og lagene U8 til U16.

Fra i kveld stenger Sparta amfi i to uker og med det får heller ikke det eneste laget i IHK som betegnes som toppidrett av NIHF - damelaget - gå på is.

Les mer på sa.no.

IHK Sparta Sarpsborg har ikke opplevd smitte på verken damelaget eller hos barn og unge under 16 år, og har stor medfølelse for de som nå ikke får bedrive sin fritidsaktivitet. Vi berømmer både små og store for å følge alle gitte retningslinjer og protokoller så langt.

I løpet av helgen er administrasjonen ved administrativ leder, Jonas Solberg Andersen, i kontakt med alle trenere/ledere via zoom. Og i et ekstraordinært digitalt styremøte førstkommende mandag vil styret og administrasjonen vurdere klubbens situasjon både økonomisk og praktisk.

Det viktigste for klubben nå er å påse at spillerne har klubben og klubben har spillerne når vi igjen nærmer oss normal drift. 

IHK Sparta Sarpsborg har full forståelse for iverksatte tiltak, og ønsker alle smittede en god og rask bedring.

Eventuelle spørsmål kan rettes til administrativ leder, Jonas Solberg Andersen.

Nestleder IHK Sparta Sarpsborg
Jenny Karlstad-Solberg