A-laget

Kjære støttespiller

Takk for at du vil hjelpe oss med å gi barn og ungdom i IHK Sparta Sarpsborg et så godt tilbud som mulig i en vanskelig tid.

Vi arrangerer nå en salgsdugnad hvor vi fritar våre medlemmer, som allerede har stått på ekstra, fra å gå rundt fra dør til dør for å selge. Vi trenger deres hjelp til å dele budskapet og oppfordre til å støtte klubben. Om dere liker og deler denne nettsaken, eller innleggene på Facebook og Instagram, så er det til stor hjelp.

Vi bestemte oss for selge noe alle har bruk for hver dag, nemlig dopapir og kjøkkenruller. Det kan være kjekt å ha litt ekstra nå som vi nærmer oss sommer og grillsesong! Vi valgte å gå for så god kvalitet som mulig, for at det skal være enklere å anbefale oss videre til andre.

Enklere bestilling har vi heller ikke opplevd før: Send en SMS med kodeord for varen dere vil ha, motta en link til VIPPS og så får vi tilsendt akkurat det antallet vi har klart å selge etter at dugnaden er over. Løsningen sparer klubben for store utlegg og det sparer medlemmene våre for masse jobb.

PS! Vil du bestille flere pakker? Send SMS flere ganger.

Kampanjen vil vare i 5 uker og du får beskjed når pakkene dine er ankommet Sparta amfi.
Tusen takk for din støtte!

 

 

Send «Dugnad1» til 27222 for å bestille toalettruller (399,-) 64 ruller

Send «Dugnad2» til 27222 for å bestille kjøkkenruller (399,-) 32 ruller

Scann gjerne QR-koden under for å komme rett til valgmenyen vår i VIPPS.