A-laget

Janne er tilbake!

Etter flere sesonger er trenerkoordinator, Janne Ericsson, tilbake i Sparta.

Siste sesongen vi så Janne som ansatt i IHK Sparta Sarpsborg var 2016/2017, men han har fortsatt å være et kjent fjes for mange i klubben. Med sitt hyggelige vesen, store kunnskap og genuine interesse for hockeyens barn og ungdom, har han mange venner i Spartafamilien.

Hvordan er det å være tilbake?
-Nå er det jo en 6-7 år siden og det er inspirerende å være tilbake. I Norge har Sparta blitt klubben i mitt hjerte. Jeg har vært her i to perioder tidligere, så dette blir det tredje. Jeg kommer fra Comet nå og har trivdes veldig bra der, men Sparta er en litt større klubb og dermed mer utfordrende. Jeg har mange fine minner fra Sparta, så det kjennes positivt.

Janne er tilbake som trenerkoordinator fra 1. august og hele klubben vil bli kjent med han, som trenernes trener på U8 til U15, trener på Toppidrett og ikke minst som en i teamet på kontoret med Håkan og Jonas.

-Vi har samme mål, klubben, trenerne og jeg; Vi skal lykkes og barna skal lykkes. Men vi skal ha tålmodighet. Jeg gleder meg til å bidra med min erfaring og kunnskap, det skal bli «jätteroligt».

Janne Ericsson kommer fra stillingen som sportssjef i ungdomsavdelingen til Comet, og har siden sist han var i Sparta vært ansatt på klubbnivå i Italia og også Stavanger her hjemme. Opprinnelig kommer han fra Røgle.

Vi ønsker Janne Ericsson velkommen tilbake.