A-laget

Invitasjon til medlemsmøte

Styret i IHK Sparta Sarpsborg ønsker velkommen til medlemsmøte på Spartahytta tirsdag 19. januar 2021.

Det er en annerledes sesong vi er inne i, som på mange måter har frarøvet oss den kontakten og samholdet som ishockeyhverdagen vanligvis skaper.

Medlemmene i styret jobber kontinuerlig med sine ansvarsområder, samtidig som vi avholder styremøter hver måned. Som regel er vi noen som sitter sammen på IHK-kontoret og noen som deltar via Teams.

Jobber kontinerlig gjør også alle våre trenere og ledere, og vi er stolte av dere alle sammen. Dere gir barna og ungdommen vår et viktig fristed og sportslig utvikling under utfordrende forhold.

IHK Sparta Sarpsborg har blitt kjent som en av de klubbene som overholder smittevernstiltakene på best mulig måte. Det hadde vi aldri klart uten hjelpen fra våre ledere, og velviljen til alle våre foresatte og besøkende.

Vi føler at det er god stemning i klubben generelt og er glade for at vi får opprettholde aktivteten vår, selv om det når som helst kan endre seg. Mange kamper er allerede avlyst eller omberammet, og spesielt synd syns vi det var for våre unge U10-spillere som fikk sin Warriors Cup avlyst.

Vi ønsker å invitere til et medlemsmøte, som selvfølgelig vil bli avholdt etter gjeldende smittvernstiltak. Pr 11.11.20 betyr det 20 deltagere. Ved mange påmeldte vil vi forsøke å få satt opp en livestream. Om det ender med at vi må avlyse fysisk møte, skal vi få satt opp en digitalt løsning for gjennomføring.

Medlemsmøte på Spartahytta tirsdag 19. januar kl 18:00.

Vi håper du har lyst til å delta og du kan melde deg på her.

Samtidig ønsker vi gjerne ris eller ros, spørsmål, betrakninger, meninger og innspill til saker du vil at vi sier noe om på medlemsmøtet.

Send styret en melding - helt anonymt - her.

Husk at du gjerne kan kontakte adm. leder Jonas Solberg Andersen eller en av oss i styret i hverdagen også.

Mvh
Styret i IHK Sparta Sarpsborg