A-laget

Innspilling av musikkvideo i Sparta amfi

Helgen 16.-18. august blir det flere aktiviteter enn istreninger i Sparta amfi. Da spilles det nemlig inn en musikkvideo, og det søkes etter statister og annen hjelp!

IHK Sparta Kvinner Elite har blitt forespurt om å være med i en musikkvideo som skal produseres av den prisbelønte regissøren Kenneth Karlstad fra Sarpsborg, for den Spellemanns-nominerte artisten Sassy 009 (Sunniva Lindgaard).

Å kunne vise fram damehockey på en slik måte håper vi vil være verdifullt for damehockeyen generelt og ikke minst for klubben vår.

Innspillingen vil foregå natt til lørdag 17. august og natt til søndag 18. august, kl 23:00-06:00 og det trengs lokal hjelp til blant annet å spille publikum.

– Dette er en lavbudsjettsvideo og vi trenger hjelp til det meste. Hvis noen ønsker å stå foran kamera, er det helt topp. Men vi trenger også hjelp til alt fra kjøring, catering, bæring og filming. Hvis noen går med en produksjonsassistent i magen, eller vil bli fotograf, er det nok å gjøre her i helgen fra 16. til 18. august, sier Karlstad til sa.no.
– Som sportsinteressert sarping, har jeg alltid hatt en drøm om å spille inn en musikkvideo i Sparta amfi. Nå får jeg muligheten til det, og jeg håper sarpingene vil være med på å bidra til at dette blir bra.

.
.
.
.
Om du vil bidra foran eller bak kamera, kan lagleder for damelaget kontaktes. Kontaktinfo her.

Foto: Jarl M. Andersen, sa.no

Sassy 009