A-laget

IHK Sparta Sarpsborg søker damelagstrener

Vi søker hovedtrener til vårt damelag for sesongen 2021/2022.

IHK Sparta Sarpsborg har lang tradisjon for å stille et damelag. Vi ser verdien i å følge utviklingen i norsk hockey og vil dermed øke satsningen vår på jente- og damehockey.

Derfor søker vi etter en hovedtrener som vil være med å utvikle laget, enkeltspillerne og seg selv, og som kan bidra til å øke klubbens satsning på jente- og damehockey.

Om deg
Vi søker deg som er engasjert, motiverende, inkluderende og positiv. Du må være god til å stille krav til spillerne, og tenke utvikling både for spillerne og deg selv. Du må ha bakgrunn fra hockey enten som trener eller spiller. Trenerutdanning er ønskelig, men ikke avgjørende.

Om oss
IHK Sparta Sarpsborg er en veldrevet ungdomsavdeling med gode ressurser og stabil økonomi. Vi teller rundt 320 medlemmer og stiller lag i alle aldersbestemte klasser i tillegg til damelaget. Rundt 50 trenere er engasjert i klubben og vi har to heltidsansatte; En administrativ leder og en sports- og utviklingsansvarlig.

Vi tilbyr våre trenere kompetanse, utviklingsmuligheter, samarbeidsplattformer, erfaringsutveksling og oppfølging.

Klubbens fokusområder er trenerkompetanse, verdiarbeid, holdninger og mangfold, klubbutvikling og økonomi som barriere. Vår visjon er at «IHK Sparta Sarpsborg skal tilby det beste idrettsmiljøet for barn og ungdom i Norge». Våre verdier er stolt, engasjert og inkluderende og vårt hovedmål er flest mulig, lengst mulig.

Les mer om oss på våre nettsider
Les mer om oss i vår klubbhåndbok

Om damelaget
Pr i dag består spillerstallen av fortrinnsvis Spartajenter, men også enkelte på disp fra klubber uten damelag. Totalt 12 utespillere og 2 målvakter. Laget stiller kommende sesong i 1. divisjon. Spillerne våre er både unge og eldre, og består både av de som satser og de som spiller fordi det er gøy.

Les mer om damelaget på våre nettsider

Vil du vite mer eller ta en prat?
Kontakt sportslig ansvarlig Henrik Malmström på tlf 906 71 121 eller sport@ihksparta.no så snart som mulig.