A-laget

IHK Sparta Sarpsborg endrer logo og draktfarge

IHK Sparta Sarpsborg endrer logo, profil og draktfarge kommende sesong.

I oktober i fjor vedtok styret at ungdomsavdelingen skulle bytte logo og profil i likhet med Elite kommende sesong, men beholde drakt- og utstyrsfarge.

Grunnlaget var først og fremst at vi ønsket å forberede spillere og foresatte på et bytte av utstyrsfarge over de to kommende sesongene.

Etter ytterligere kartlegging har styret nå endret mening og 18. februar omgjorde vi vårt vedtak.

Det nye vedtaket innebærer at IHK Sparta Sarpsborg bytter både logo, profil og draktfarge fra og med kommende sesong, altså sesongen 2021/2022. Vi vil dermed fremstå som én samlet klubb selv om IHK og Elite er to juridiske enheter.

Spillere gis to sesonger på å bytte utstyrsfarge og vi oppfordrer ikke til å bytte nytt og helt brukbart utstyr allerede kommende sesong. Det er ikke styrets hensikt å pålegge spillere og foresatte en merkostnad, men at dere skal bytte til ny utstyrsfarge når behovet for nytt utstyr er tilstede - dog innen forkant av sesongen 2023/2024.
Vi oppfordrer våre trenere og ledere til å dele denne informasjonen med sine spillere og foreldregrupper.

Styret beklager eventuelle ulemper vår endring kan ha medført.

Vi vil påpeke at gutta i Hockeyshopen ikke er ansvarlige for styrets vedtak og ikke har hatt kunnskap om byttet av utstyrsfarge før 18. februar. Hockeyshopen vil selvfølgelig kunne tilby ny utstyrsfarge etterhvert.

Vi håper alle gleder seg til byttet av logo og ikke minst nye drakter! Det blir spennende å gå tilbake til røttene med en ny profil som vil markedsføre oss på en flott måte.

Eventuelle spørsmål kan rettes til adm. leder Jonas Solberg Andersen.

Mvh
Styret i IHK Sparta Sarpsborg