A-laget

Foto: Jon A. Johansen

Gratiskamp 2. november skal gi billigere start på hockeykarrieren!

Lørdag 2. november møter A-laget Stavanger Oilers her hjemme i Sparta Amfi. Kampen er gratis! Næringslivet og privatpersoner betaler din inngang, og overskuddet av kampen går til å lage en billigere skøyte- og hockeyskole for de minste!

Ønsker din bedrift eller du som privatperson å bidra – trykk her.

Nå er det snart klart for vår årlige gratiskamp i Sparta Amfi. Et samarbeid mellom Sparta Elite og Sparta Ungdom. Vi utfordrer næringslivet i Sarpsborg til å betale en gitt sum pr tilskuer som kommer innenfor dørene, og privatpersoner til å betale 350 kr.

Denne kampen bidrar til gode midler til vår ungdomssatsing – som har vist seg å være den beste i Norge den siste tiden. Overskuddet av kampen blir øremerket en billigere skøyte- og hockeyskole. 

-Vi ønsker at de første skøyteskjærene til de yngste skal være så billig som overhodet mulig. Så denne kampen blir viktig. På sikt satser vi i Sparta på at skøyte- og hockeyskolen skal bli gratis for alle. Ishockey er verdens beste idrett, og alle bør prøve! Vi ønsker å takke for alle bidrag til denne kampen, sier administrativ leder i IHK Sparta, Line Holt. 

-Vi har noen fantastiske samarbeidspartnere. De aller fleste er med på en sum til denne kampen. Det betyr mye for ungdomsavdelingen, og de fleste ser det positive med denne kampen og tilskuddet. I tillegg er det veldig mange privatpersoner som er med. De er gull verdt de også! Nå skal vi lage en folkefest den 2. november og fylle Sparta Amfi, kan Mats Weberg fortelle

Det er bare å booke inn 2. november i kalenderen. Da skal du bli med på årets folkefest i Sparta Amfi! Kampen mot Stavanger Oilers starter kl. 18.00 og det vil være aktiviteter både i forkant og etterkant av kampen. Spre ordet til dine venner! 

Ønsker din bedrift eller du som privatperson å bidra – trykk her. 

 Vær sikker på at du får din billett – billetter kan hentes på Patriot1 og 7-Eleven Kurland frem til torsdag.

Billettluka i Sparta Amfi er åpen fredag kl. 16.00 - 18.00 og på lørdag åpner billettluka kl. 16.00.(Kampstart kl. 18.00)

Er dere idrettslag, eller større samlinger som ønsker å gå på kampen kan dere booke billetter gjennom Christopher Henriksen christopher@sparta.no tlf: 41 920 866.

Vi kan ved bestilling av 10 stk billetter eller flere, legge av dette på forhånd. Da vil dere slippe kø, samt få plasser i nærheten av hverandre. Det vil bli trykk om billettene, så vi anbefaler å være tidlig ute.

NB: Vi arrangerer After-Ice i restauranten etter kampen – Restauranten er fullbooket før kamp!