A-laget

Forlengelse med keepertrener Robin Ivehag-Fridlund

IHK Sparta har i dag blitt enig med Robin Ivehag-Fridlund om å fortsette samarbeidet over sesongen 2019/2020. Vi er glade for at Robin ønsker å jobbe i klubben videre og ser fram til et godt samarbeid.

Robin kommer til å bli boende i Sarpsborg under sommeren for å ivareta våre keepere også under oppkjøringsperioden. I tillegg vil han være en del av trenerteamet som har ansvaret for å gjennomføre sommertreningen til kommende sesong.

Robin fortsetter å ha ansvaret for Sparta Warriors sine keepertreninger neste sesong.

Hvilke tanker gjør du deg om sesongen vi legger vi snart legger bak oss, og hva tenker du om veien videre?

-Det har vært et veldig bra første år i Norge. Jeg har fått lære å kjenne alle målvaktene på en god måte, og vi har utviklet en god kjemi. Det er veldig mye positivt å bygge videre på for neste sesong.

Hva tenker du blir viktig å bygge videre på neste sesong?

-Jeg opplever at vi ser det moderne keeper-spillet likt. Vi øver mye på å være tålmodig, ved at vi skal reagere og ikke agere. Kombinerer vi dette med atletiske utøvere med velutviklet teknikk, har jeg stor tro på at vi skal produsere gode målvakter også i årene som kommer. Vi kommer til å fortsette arbeidet med teori, og gjøre de klar over hva som kreves.

Noen siste tanker rundt veien videre?

Jeg ser frem imot å være her også i sommer og forberede spillerne for en ny sesong. Vi har i IHK Sparta Sarpsborg mange unge sultne målvakter som jeg gleder meg til å følge videre.

 

 

"Robin har gjort en formidabel jobb under sesongen vi legger bak oss, så det har aldri vært tvil om at vi ønsker Robin med på laget i årene som kommer", forteller Jonas Andersen.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
  at ASP._Page_app_plugins_markedspartner_views_contentpicker_ansattpicker_cshtml.Execute()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute()