A-laget

Årets spiller og årets frivillige

Under årets årsmøte ble det, tradisjonen tro, delt ut utmerkelser til årets spiller og årets frivillige.

Et fast innslag under IHK Spartas årsmøte er å dele ut prisen til "Årets Spiller" og "Årets Frivillige". I år var intet unntak og det hadde kommet inn flere forslag til begge disse titlene. Etter nøye vurderinger valgte styret følgende personer:

Årets spiller har vært en lojal spiller i IHK Sparta siden hockeyskolen, og har spilt på alle aldersbestemte lag i klubben. En treningsvillig gutt som aldri klager. Han er en god lagkamerat å ha både i garderoben og på is. Gjennom flere sesonger har han vært kaptein for laget sitt. Han har vist stor sportslig utvikling og er i dag en del av Norges Ishockeyforbunds isbjørnprosjekt i sin klasse. Vedkommende har hatt en god sesong på vårt U21-lag. I tillegg har han tatt steget opp til A-laget og han har representert Sparta på U19-landslaget.

Årets spiller er Martin Isnes Martinsen.

Årets frivillig er en person som har bidratt for IHK Sparta i mange år. Vedkomende har vært materialforvalter fra hockeyskolen til og med U15, samt damelaget. Han er også hoved-materialforvalter for klubben, sammen med Bjørge Asbjørnsen. I tillegg til dette har vedkommende representert IHK Sparta i Østfold Ishockeykrets i flere år, hvor han er materialforvalter for de aldersbestemte kretslagene. Hockeyshopen er også et sted hvor vedkommende bidrar stort. Hans positivitet og engasjement håper vi at vi kan få oppleve i mange år til. Årets frivillige bidrar for lag og klubb på en måte vi er utrolig stolte av.

Årets frivillige er Erik Karlstad-Solberg.

Styreleder Arthur Nygaard delte ut blomster og en sjekk på kr 3.000 til hver på vegne av klubben.

Martin Martinsen
Erik Karlstad-Solberg