A-laget

Årets spiller og årets frivillige

Under årets årsmøte ble det, tradisjonen tro, delt ut utmerkelser til årets spiller og årets frivillige.

Et fast innslag under IHK Sparta sine årsmøter er å dele ut prisen til "Årets Spiller" og "Årets Frivillige". I år var intet unntak og det hadde kommet inn flere forslag til begge disse titlene. Etter nøye vurderinger valgte styret følgende personer:

Årets spiller er en treningsvillig og seriøs gutt som har vist stor sportslig utvikling. Vedkommende fikk sin debut på Sparta sitt A-lag på tampen av sesongen 18/19. I årets sesong har han bemerket seg positivt og dette har resultert i signering av en toårs kontrakt med A-laget. Vedkommende har deltatt på samlingene til Norge sitt U18-landslag. Han skulle ha spilt VM for Norge i Slovakia. Mesterskapet ble avlyst grunnet Covid-19.

Årets spiller er Sondre Ahlsen.

Årets frivillige er en person som har bidratt for IHK Sparta Sarpsborg i mange år. Vedkommende har vært lagleder i flere sesonger og i tillegg til dette så legger han ned utallige timer for vårt elitelag. Han har et engasjement og en iver, pågangsmot og kreativitet for å trekke folk til Sparta amfi. Vipen er også et sted hvor vedkommende bidrar stort. Hans positivitet og engasjement håper vi at vi kan få oppleve i mange år til. Årets frivillig bidrar for begge klubbene på en måte vi er utrolig stolte av.

Årets frivilling er Morten Oliversen.

Styremedlem Henrik Malmström delte ut blomster og en sjekk på kr 3.000 til hver på vegne av klubben.

Sondre Ahlsen mottar gavekort og blomster.

Morten Oliversen mottar gavekort og blomster.