Content1 | col1

IHKs Hockeyakademi januar til mars 2019 (U11-U15)

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> IHK Sparta Sarpsborg har et ønske om å kunne tilby våre barne- og ungdomsspillere muligheten til å trene ekstra – ut over lagstrening. Vi har derfor bestemt oss for å fortsette med Hockeyakademi fra 7. januar til og med 29. mars 2019. Unntak er uke 8 grunnet IHK Sparta vintercamp. Det vil ikke være tilbud om hockeyakadami i skolens ferier.

Vitilbyr morgen- og ettermiddagstrening, fire ganger pr uke. Ansvarlig for disse treningene er Pavol Skripko, sport-og utviklingsansvarlig U8-U15. Det vil bli lagt opp til individuell ferdighetstrening, skøyteteknikk, spill og oppfølging.

Treningstider
Tirsdager: Kl 15:30 – 16:20 i Ungdomshallen
Onsdager: Kl 07:00 – 07:50 i Ungdomshallen
Torsdager: Kl 15:00 – 15:50 i Sparta Amfi
Fredager: Kl 07:00 – 07:50 i Ungdomshallen/Sparta Amfi

De dagene det er hockeyakademi på ettermiddagene deles banen inn i soner. Dette på grunn av at det også er ressurstrening. Ishallen og garderober vil være åpen fra kl 06:30 for morgentreningene.

Betalingsinfo
Pris kr 500 pr utøver pr måned fra 7. januar (ingen søskenmoderasjon)
Betaling til 1030.07.51089
Betalingsfrist: Innen den 20. hver måned Merk betalingen med spillernavn, fødseldato og hvilken mnd det betales for.

Påmelding
For å delta i disse treningene, ber vi om en bindende påmelding med informasjon om fullt navn, hvilket lag du tilhører og hvilken posisjon på banen du innehar. Send påmeldingen til e-postadressen [email protected] Dette tilbudet gjelder pr måned. Det er ingen plikt til å møte på alle treningene. Man velger selv hvilke treninger man vil delta på. Har man meldt seg på en måned, har man ikke bundet seg for hele sesongen. Dere kan velge selv hvilke måneder dere deltar.

Keepere
Alle keepere fra U11 til U15 kan delta på hockeyakademi gratis, men det er kun plass til fire keepere pr mnd. Det vil si at man må melde seg på via e-post innen den 1. hver måned. Blir det mange keepere som ønsker dette, lages det et rulleringssystem. Påmelding av keepere til samme e-postadresse, [email protected]

Vi håper ordningen fortsatt blir tatt godt imot og brukt for ytterligere utviklingsmuligheter.

Vel møtt!