Content1 | col1

Jentedag under World Girls`Ice Hockey Weekend

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Jentene er på full fart inn i idretten vår. Helgen 6.-7. oktober hadde IHK Sparta, sammen med resten av verden, fokus på å få enda flere jenter ut på isen. Prosjektet heter «World Girls' Ice Hockey Weekend», og er et felles rekrutteringstiltak i regi av det internasjonale hockeyforbundet. I Sparta amfi storkoste jentene seg på isen!

Norges Ishockeyforbund ønsker at flere jenter skal få lære seg mestring på isen, enten de bare vil lære å gå på skøyter eller vil spille ishockey. Det ønsker også vi i IHK Sparta, og gjennom et samarbeid mellom skøyte- og hockeyskolen og damelaget arrangerte vi søndag 7. oktober en jentedag i Sparta amfi.

 

Mange jenter i alderen 4 til 10 år møtte opp og alle sammen hadde en morsom økt på isen med damelagstrener Susanne Strand, kretslagstrenerne Karoline Grønn og Marte Carlsson, samt at vi hadde besøk av landslagsspiller Silje Holøs. 

 

Fokuset på isen var lek og moro for å lære seg å mestre skøytene. Gjennom lek lærer barna helt automatisk å reise seg, skøyte avgårde, svinge, bremse og stoppe.

 

Trenerne og alle damelagsspillerne, og ikke minst jentene selv, bidro til mange smil og mye latter hos jentene - akkurat det vi ville se! Å stå på skøyter er kjempegøy! Og mange fikk suse avgårde med litt hjelp!

 

I garderoben etter isøkten ble jentene spesielt invitert til damelagets kamper mot Wing helgen 27.-28. oktober, og det vanket gratisbilletter til en A-lagskamp. Ei jente var også så heldig at hun vant gratis deltagelse på vår skøyteskole!

 

Jentene er hjertelig velkommen tilbake til vår skøyte- og hockeyskole som starter opp onsdag 10. oktober, og vi håper å få se igjen mange glade fjes!

 

Se gjerne flere bilder på vår Facebook-side HER.

 

 

Se den fine tilbakemeldingen vi var så heldige å få!