Content1 | col1

IHK Sparta Sarpsborgs Hockeyakademi U11-U15

IHK Sparta Sarpsborg har et ønske om å kunne tilby våre barne- og ungdomsspillere muligheten til å trene ekstra – ut over lagstrening. Derfor fortsetter vi med hockeyakademi også denne sesongen. Oppstart er uke 41, tirsdag 9. oktober 2018. Siste trening før jul er 21. desember.

Det vil ikke være tilbud om hockeyakadami i skolens ferier.

 

Vi tilbyr morgen- og ettermiddagstrening, fire ganger pr uke. Ansvarlig for disse treningene er Pavol Skripko (Sport-og utviklingsansvarlig U8-U15)  Det vil bli lagt opp til individuell ferdighetstrening, skøyteteknikk, spill og oppfølging. Ishallen og garderober vil være åpen fra kl 06:30 for morgentreningene.

 

Treningstider

Tirsdager: kl 15:30 – 16:20 i Ungdomshallen

Onsdager: kl 07:00 – 07:50 i Ungdomshallen

Torsdager: kl  15:00 – 15:50 i Sparta Amfi

Fredager: kl 07:00 – 07:50 i Ungdomshallen/Sparta Amfi

 

De dagene det er hockeyakademi på ettermiddagene deles banen inn i soner. Dette på grunn av at det også er ressurstrening.

 

Betalingsinfo

Pris kr 500 pr utøver pr måned fra 1. oktober (ingen søskenmoderasjon)

Betaling til 1030.07.51089

Betalingsfrist: Innen den 20. hver måned Merk betalingen: Spillernavn og fødseldato og hvilken mnd det betales for.

 

Påmelding

For å delta i disse treningene, ber vi om en bindende påmelding med informasjon om; Fullt navn, hvilket lag du tilhører og hvilken posisjon på banen du innehar. Send påmeldingen til e-postadressen: [email protected]l.com. Dette tilbudet gjelder pr måned. Det er ingen plikt til å møte på alle treningene. Man velger selv hvilke treninger man vil delta på. Har man meldt seg på en måned, har man ikke bundet seg for hele sesongen. Dere kan velge selv hvilke måneder dere deltar.

 

Keepere

Alle keepere fra U11 til U15  kan delta på hockeyakademi gratis, men det er kun plass til fire keepere pr mnd. Det vil si at man må melde seg på via epost innen den 1. hver måned. Blir det mange keepere som ønsker dette, lages det et rulleringssystem. Påmelding av keepere til: [email protected]

 

Vi håper ordningen fortsatt blir tatt godt imot og brukt for ytterligere utviklingsmuligheter.

Vel møtt!