Content1 | col1

Velkommen til keepercamp i uke 33!

Vi hiver oss rundt og arrangerer keepercamp for spillere født 2003-2008, samtidig med sommercampen neste uke. Vår nye keepertrener Robin Ivehag-Fridlund har ankommet Sarpsborg og ønsker å gjennomføre en egen camp for keepere. Vi ønsker derfor våre egne, samt keepere fra andre klubber hjertelig velkomne til å delta!

 

Campen vil være fra mandag 13. august til torsdag 17. august klokka 08:00-16:00. På fredag 18. august er alle keepere velkomne til å delta videre på sommercampen. Vi vil da kjøre internkamper.

 

Meld deg på HER.

 

Instruktører

Vår nye keepertrener Robin Ivehag-Fridlund har med seg flere trenere som er tilknyttet IHK Sparta Sarpsborg. I tillegg kommer keeperne Samuel Ward og Jens Kristian Lillegrend som til daglig spiller på A-laget vårt, Sparta Warriors.

 

Aktiviteter

To isøkter, 2 fysøkt og 1 video/teori økt daglig.

 

Bespisning

Lunsj vil bli servert i Cafè Pucken som ligger i 2. etasje i ungdomshallen. Måltider er obligatoriske for alle elever. Frukt er også tilgjengelig hver dag. I tillegg serveres det brødmat for de som er sultne etter siste økt hver dag.  

 

Pris

Kr 3.000. Pris er lavere enn ordinær camp grunnet at Robin ikke kan være tilstede på fredag. Søskenrabatt kr. 700,-

Deltageravgiften betales til kontonr. 1030.07.51089. NB! Betalingen MÅ merkes spillerens navn, klubb og fødselsår. Betalingsfrist = dagen etter påmelding. Har man ikke betalt før oppstart, vil spilleren ikke kunne delta på keepercamp. Det vil være registrering av spillerne første dag.

 

Meld deg på HER.

 

Timeplan sendes ut fortløpende.

 

Kontakt

Spørsmål kan rettes til e-posten [email protected]

 

Vi gleder oss til å se deg på camp i sommerferien!