Content1 | col1

Årets spiller og årets frivillige

Under årets årsmøte ble det, tradisjonen tro, delt ut utmerkelser til årets spiller og årets frivillige.

Et fast innslag under IHK Spartas årsmøte er å dele ut prisen til "Årets Spiller" og "Årets Frivillige". I år var intet unntak og det hadde kommet inn flere forslag til begge disse titlene. Etter nøye vurderinger valgte styret følgende personer: 

 

Årets spiller  er et godt forbilde, både i laget og i ungdomsavdelingen. Han har vist stor sportslig utvikling, har et positivt pågangsmot og er en lagspiller. Spilleren er en moderne back som bidrar både offensivt og defensivt, spiller tøft men fair. Vedkommende har hatt en god sesong på vårt U20 lag. I tillegg har han tatt steget opp til A-laget og prestert godt hver gang han har fått muligheten.

 

Årets spiller er Jonas Meisingset.

 

Årets frivillig er en person som virkelig har stått på for IHK Sparta Sarpsborg i flere år. Hun har gjennom flere år bidratt som lagleder i klubben. Positivitet, engasjement og tilstedeværelse står sentralt når man skal beskrive vedkommende. Hun engasjerer foreldregruppa og får de til å bidra. I forbindelse med lange reiser til bortekamper lager hun mat til alle. Hun har en egen evne til å se alle individene i laget. Mange ganger er et trøstende ord, en klem eller et klapp på skuldra av stor betydning for spillerne i tyngre stunder. Dette hele tiden med hjerte for hele klubben og alle barna og ungdommene.

 

Årets frivillige er Line Surdal.

 

Styreleder Arthur Nygaard delte ut blomster og en sjekk på kr 3.000 til hver på vegne av klubben.