Content1 | col1
På Hockeyskolen er barna delt inn i to grupper, og bruker hvite og sorte drakter.

Nå er vi godt i gang!

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Vi har nå kommet godt i gang med årets skøyte- og hockeyskole, og vi har over 120 barn på lista vår.

Hver onsdag og lørdag møter lærevillige barn opp for å være med på enten skøyteskolen eller hockeyskolen, og pr nå er det over 120 barn som er påmeldt. Det synes vi i IHK Sparta er veldig stas, og dette lover godt for fremtiden.

 

Vi har nå også mottatt de nye trøyene fra Norges Ishockeyforbund, og på isen er det nå rosa, turkise, gule, grå, hvite og sorte drakter å skue. De rosa er vi faktisk gått tomme for, og har gjort en ny bestilling, da det i år er ekstra mange jenter som vil være med oss.

 

Vi gleder oss til hver onsdag og lørdag, og ser at lørdag med boller fra Butterfly på Grålum er ekstra stas for deltagerne, vi er heldige som har gode samarbeidspartnere i IHK Sparta. Det er fortsatt mulig å melde på barn til skøyte- og hockeyskolen om man ønsker, gå inn på skjemaet du finner her på hjemmesiden.