Content1 | col1

IHKs Hockeyakademi

IHK Sparta Sarpsborg har et ønske om å kunne tilby våre barne- og ungdomsspillere muligheten til å trene ekstra – ut over lagstrening. Vi har derfor bestemt oss for å sjekke ut stemningen for dette, ved å opprette en prøveperiode for vårt påtenkte Hockeyakademi. 

Vi tilbyr morgen- og formiddagstrening, delt i to grupper, to ganger pr uke fom. inneværende uke (U45). Ansvarlig for disse treningene vil være Pavol Skripko. Det vil også være andre trenere involvert. Det vil bli lagt opp til individuell ferdighetstrening og oppfølging.

Ishallen og garderober vil være åpen fra kl 06:30 for morgentreningene.

 

Tider

Vi deler opp i to grupper og tilbyr følgende treningstider:

Tirsdager: U11 – U13 –spillere kl 15:30 – 16:20 i Ungdomshallen

Onsdager: U14 – U16 –spillere kl 07:00 – 07:50 i Ungdomshallen

Torsdager: U14 – U16 –spillere kl 15:30 – 16:20 i Sparta Amfi

Enkelte ganger kl 15:00 – 15:50 i Sparta Amfi – pga. A-lag

Fredager: U11 – U13 kl 07:00 – 07:50 i Ungdomshallen

 

Kostnad

Dette er ett prøveprosjekt, som varer tom. uke 51. Oppstart er i Uke 45 (tirsdag 07. november), men vi tar betalt fom. uke 46. Pris for å delta i disse morgen- og formiddagstreningene er kr 500 for perioden frem til jul.

 

 Keeperne innenfor disse gruppene er også mer enn velkommen til morgentreningene. Keepertrener Viktor Alm vil være tilstede for å gi individuell oppfølging. -Dette i tillegg til våre vanlige keepertreninger.

 

Etter en evaluering av disse ukene, vil det bli vurdert å fortsette også etter nyttår. Informasjon, tider og kostnad for dette, vil bli gitt når denne tid nærmer seg.

 

Kontakt

For å delta i disse treningene, ber vi om en bindende påmelding med informasjon om;

Fullt navn, hvilket lag du tilhører og hvilken posisjon på banen du innehar.

Send påmeldingen til e-postadressen: [email protected]

 

Vi håper ordningen blir tatt godt i mot og brukt. Vi ser frem til å ta i mot spillerne for ytterligere utviklingsmuligheter i også dette formatet.

 

Vel møtt!