Content1 | col1

Årets frivillig og årets spiller 2017

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre>

 

IHK Sparta Sarpsborg deler hvert år ut heder og ære til to gode Spartarepresentanter for deres innsats for klubben gjennom sesongen. Årets frivillig og årets spiller kåres og de verdige presenteres på årsmøtet.

 

Årets frivillig:

Årets frivillig er en person som virkelig har stått på for IHK Sparta Sarpsborg i flere år. Hun har gjennom sin periode i klubben vært ”ett svart skjørt”, og bidratt med sin positivitet på mange nivåer.  Til tross for å ha gjennomgått en alvorlig sykdom, stiller hun alltid opp. Det være seg ovenfor de lag hun følger nært, men også med vakter i Café Pucken og kiosker eller som styremedlem i IHK. -Dette hele tiden med hjerte for hele klubben og alle barn. Det er i mange situasjoner det skulle vært ønske om å klone årets frivillig, som er:

     Heidi Meisingset

 

Årets spiller

Årets spiller er et godt forbilde, både i laget og i ungdomsavdelingen. Han gir av seg selv og utviser alltid gode holdninger i trening, i kamp, i garderoben og i og rundt arenaen.  Han har fremstått som en klar leder og god kamerat, både i spillegruppa, men også ovenfor støtteapparatet. Vedkommende har hatt en god sesong på vårt U-20 –lag og har tatt steget opp til A-laget, som han også har vært en del av inneværende sesong.

Vedkommende blir omtalt som en ”klasse-back” og har i både landslag og i Get-ligaen bevist at han holder nivå når han blir gitt sjansen. Årets spiller er:

     Håkon Løken Pedersen 

 

Vi takker begge for at de er nettopp hva de er; gode forbilder og Spartaambassadører.

Klubben premierer begge med ett bidrag på kr 3.000

 

Styret i IHK Sparta Sarpsborg