Content1 | col1

Nyansettelse som Sports- og utviklingsansvarlig for IHK Sparta Sarpsborg

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre>

 

Det er med stor glede og entusiasme at styret i IHK Sparta Sarpsborg nå kan meddele om ansettelsen av Pavol Škripko. Pavol inntrer som Sport- og utviklingsansvarlig for klubben og overtar og viderefører dermed stillingen etter Janne Ericsson.

 

Pavol kommer fra tilsvarende stilling i Lillehammer Ishockeyklubb, hvor han, i tillegg til NTG –systemet, har vært ansatt siden 2012. Pavol Škripko har vært en sentral aktør i breddeavdelingen til Lillehammer; som trener og leder under deres camper, og som teknikktrener og assistenttrener for deres U18- og U20 –lag. Siden 2015 har han også vært trenerkoordinator for breddeavdelingen.

Slovenske Pavol har i sin utdannelse en Master i ”Physical Education and Sport”, med fordypning i pedagogikk og ishockeytrening, fra Charles University i Praha i Tsjekkia. Pavol har gjennomført Trener III –utdannelse fra Norges Ishockeyforbund, i tillegg til at han innehar en internasjonal A-lisens. Han har også arbeidet i Ungdomsavdelingen i HC Hvezda, utover de siste fem årenes erfaring fra Lillehammer.

Klubbens nyansatte Sport- og utviklingsansvarlig skal bla. føre oversikt og kvalitetssikre utviklingsløpet for IHKs aldersbestemte årskull og sikre at den sportslige planen ”Den Blå Veien” følges. Pavol skal følge opp trenere og spillere fra aldersgruppene fra U8 tom. U15. Han skal også forberede, kvalitetssikre og gjennomføre Toppidrettstilbudet klubben leverer for St. Olav videregående skole, i tillegg til å ha hovedansvar for planlegging, gjennomføring og utvikling av klubbens camptilbud.

IHK Sparta Sarpsborg har mottatt gode referanser på Pavol og vi gleder oss enormt til han vil starte sitt virke i august – akkurat i tide til å gjennomføre Sparta Warriors sommercamper.

Vi vil med dette ønske Pavol Škripko og hans kone Barbora mer enn hjertelig velkommen til Sarpsborg og klubben vår. Lykke til!


Med ansettelsen av Jonas Solberg Andersen som sportsjef for U16-U20 og deres ”veien til Elite”, keepertrener Viktor Alm, Sport- og utviklingsansvarlig Pavol Škripko for U8-U15, samt engasjementet med Mats Emanuelsson, har IHK Sparta Sarpsborg videreført satsningen ovenfor våre ekte Spartagutter og deres mulighet til å forvalte talentet riktig, og derav skape seg et reelt grunnlag til å lykkes!


På vegne av styret i IHK Sparta Sarpsborg
Kjetil Jacob Mellum