Content1 | col1

Velkommen til Warriors sommercamp 2017

IHK Sparta Sarpsborg har igjen gleden av å ønske velkommen til sommerhockeyskole, og ukene er nå bestemt. Vi har et av Norges beste anlegg for ishockey og har de seneste årene satset hardt på ungdomsavdelingen med flotte utviklingsmuligheter for utøverne.

MER INFO OG LINK TIL PÅMELDING LENGER NED I SAKEN -->

Sommerhockeyskolen er et arrangement hvor vi opplever herlig entusiasme fra alle som deltar, både ledere, instruktører og elever. Vårt mål er at spillerne skal oppleve et sunt miljø med en levende hockeykultur tilrettelagt av dyktige ledere og instruktører. Derfor fyller vi uken med glede, samhold, mange aktiviteter, sunn disiplin og fremfor alt hockeytreninger av høy kvalitet.


Uker, informasjon og påmelding

Uke 31 - Keepercamp. Mer informasjon HER.                          Påmelding HER.
Uke 32 - Spillere født 2007 - 2009. Mer informasjon HER.    Påmelding HER.
Uke 33 - Spillere født 2002 - 2006 Mer informasjon HER.     Påmelding HER.


Grupper
Gruppene vil primært bli inndelt etter fødselsår, men vi vil også vurdere ut i fra modningsnivå og ferdigheter slik at utøveren får et best sosialt og sportslig tilbud som mulig.

Instruktører
Våre hovedinstruktører har høy kompetanse og lang erfaring fra utvikling av spillere på flere områder. Andre instruktører er fra egen forening. Gruppelederne er utdannede trenere fra klubben. De følger gruppen hele dagen og har ansvaret for elevene.

Sportslige og sosiale mål

Når man deltar på Warriors sommerhockeyskole skal man sitte igjen med en opplevelse at man har lært mye hockey og at man har hatt det sosialt bra. Grunnlaget for dette legges hos instruktørene. Våre hovedinstruktører har god utdanning og har i en årrekke jobbet med utvikling av barn, ungdom, juniorer og seniorer. Disse er meget kompetente instruktører og de vil tilføre vår sommerhockeyskole et enda bedre sportslig innhold.

 

Pris og påmelding
Priser finner du mer info om under "uker, informasjon og påmelding" lenger opp i saken.

IHK Sparta Sarpsborg gleder seg til å ønske dere velkommen i sommer!