Content1 | col1
Storhamar gikk til topps i Warriors Cup 2016. Foto Jon A. Johansen

Storhamar til topps i Warriors Cup

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Idrettsgleden var stor gjennom hele helgen. Foto Jon A. Johansen Storhamar imponerte med godt spill gjennom hele turneringen, og tok til slutt hjem den gjeveste pokalen. Turneringen ble en stor suksess, med bare gode tilbakemeldinger fra de deltakende lagene.

Warriors Cup er nå et tilbakelagt stadium for 2003-gjengen. Kullet har arrangert både U9, U10 og U14 versjonen av cupen, og samtlige turneringer har vært fantastisk reklame for sporten og klubben. I helgen ble det lagt ned en stor innsats fra foreldregruppen med Yngve Hurthi i spissen, og turneringen høstet mange lovord fra de deltakende lagene. Takket være en god planlegging og stor innsats gikk alt på skinner, og laget skylder hele foreldregruppen en stor takk. Det var nok ikke bare spillerne som var slitne når søndag ettermiddag kom og turneringen var avsluttet.

 

36 kamper ble gjennomført i Sparta Amfi og Ungdomshallen, og samtlige deltakende lag fikk spille 8 kamper. Vi var vitne til mye god hockey gjennom helgen, og spenningen rundt hvem som skulle ta hjem de tre trofeene varte til nesten siste slutt. Storhamar var et lag som vartet opp med god innsats og flott spill gjennom hele turneringen, noe som ble kronet med første plass i årets turnering. Frisk Asker tok hjem andreplassen, mens Manglerud Star kom på tredjeplass. Du finner mer informasjon om turneringen HER

 

Det ble også tatt en mengde bilder under turneringen, og en rekke av disse finner du HER

 

IHK Sparta Sarpsborg U14 ønsker å takke alle deltagende lag for denne gang, og ser frem imot at vi skal møtes igjen!