Content1 | col1

Årets spiller og årets frivillige

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field ImageText2. Check your template! --></pre> Tradisjonen tro ble årets spiller og årets frivillige hedret for sin innsats under årsmøtet, og her kan du lese grunnen til at nettopp Thomas og Jensi ble utvalgt.

Årets spiller

Årets spiller er utrolig flott forbilde og en som virkelig gir av seg selv både på trening og i garderoben. En veldig seriøs utøver som gir god veiledning og skaper god stemning for alle rundt seg. Han har hatt en utrolig bra sportslig sesong med stor utvikling det siste året og IHK Sparta er sikker på at han kan nå så langt han bare vil. Han har vært en bauta for sine medspillere. Han er U20 spiller, landslagsspiller og også den neste spilleren fra egne rekker som virkelig tar steget opp i A-lagsstallen. Han er en keeper som virkelig har «stått på hodet» under årets sesong, spesielt under årets sluttspill hvor laget hans gikk hele veien til finalen. Årets spiller i IHK Sparta Sarpsborg er Jens Kristian «Jensi» Lillegrend.

 

Årets frivillige
Årets frivillige er en person som virkelig har stått på for IHK Sparta over flere år. Personen har hatt mange forskjellige og viktige oppgaver gjennom tiden han har tjent IHK. Han har gjort en formidabel innsats og hatt mange roller for det laget han har vært tilknyttet gjennom mange år.
Han styrer daglig en av de aller viktigste aktivitetene under IHK paraplyen, og gjør det med stø hånd. Han er aldri redd for å si ifra om noe «ikke er helt på stell» og han har bestandig gode innspill og er løsningsfokusert og -orientert. Du finner ham som regel i Hockeyshopen hvor han sørger for god veiledning og bra produkter til gode priser til oss alle sammen. Han er utrolig viktig for oss i IHK. Årets frivillige er Thomas Christensen.

 

Vi gratulerer!