Content1 | col1

Kungsbacka PRAKTISKA Cup

Sparta U11 avsluttet sesongen med nok en turneringsseier i Sverige.
Sparta U11 - Vinnere av Kungsbacka PRAKTISKA Cup 2013

Nok en gang kom Sparta U11 hjem med et nytt trofe til Sarpsborg. Ikke ufortjent vant gutta Praktiska cup Kungsbacka like utenfor Gøteborg. Vi stilte med et lag og gikk ubeseiret gjennom turneringen.


Det var en spent gjeng som reiste nedover, og vi visste at vi ville møte veldig bra motstand. Likevel viste det seg at gutta spilte fantastisk hockey fra start til mål. Sparta vant alle kampene og imponerte svenskene stort. Vi møtte lag som blir regnet som meget gode i svensk målestokk som feks. Hanhals, HV71 og Tingsryd. Hanhals hadde før de møtte Spartagutta vunnet alt de hadde deltatt på i år, deriblant GP-pucken som er en serie med 40 lag fra Gøteborgsområde.


Som eneste norske lag ble vi ikke omtalt som Sparta men som de «goa nordmennen». Uansett hvor vi gikk fikk vi positive tilbakemeldinger om det var i matsalen eller om det var i sportsbutikken spilte ingen rolle. Alt fra hvordan våre gutter oppførte seg til hvor «grymma nordmennen va på at spela hockey». Men når dette er sagt må det tillegges at alt dette ikke har kommet helt av seg selv. Våre dyktige trenere har gjort en helt fantastisk jobb med gutta - de har lært gutta til å tro på seg selv og stole på egne ferdigheter.

Stemning i garderoben før finalekampen:

 

Gutta fra Sarpsborg vant også fair play prisen og også denne gangen var det en Spartaspiller som ble beste poengplukker i Sverige. For mer informasjon om resultater og statistikk fra turneringen, se HER.

Kaptein Mikkel Øby Olsen tar i mot vinnerpokalen for SpartaSlik feirer gutta seieren:


Spartagjengen er en skikkelig kameratgjeng som er utrolig flinke både på og utenfor banen. Noe arrangørklubben også bemerket flere ganger. Veldig god oppførsel. Nå tar Sparta U11 seg en velfortjent ferie før man møter opp til nye tak som U12 spillere snart:-)